Cal Farines
Castellví de la Marca

Al uns 100metres al nord-est de la masia de cal Farines.
    Emplaçament
    Turó amb conreu vitícola ubicat a l'est del torrent de cal Biel, a pocs metres al nord-est de cal Fa

41.33935
    1.62165
    384674
    4577346
    08065 - 29
    Prehistòric
    Neolític
    Dolent
    És possible que les remocions de terres hagin destruït el jaciment. Caldria vigilar les remocions de terra que s'hi puguin fer.
    INVENTARI DEL PATRIMONI ARQUEOLÒGIC.
    Tríade scp

Jaciment arqueològic amb presència superficial de materials arqueològics del període Neolític Antic. El turó on es localitzaren les restes ha estat objecte de profundes remocions per plantar-hi vinya.

Referència cartogràfica: mapa topogràfic de Catalunya 1:5000, Ratera 419-4-8 (276-128). Institut Cartogràfic de Catalunya. 1a. Edició: setembre 1995

Les restes foren localitzades pel Sr. Grimau quan s'efectuà el rebaix de terres del turó on es localitzava el jaciment. Només es feu una recollida de material arqueològic en superfície.