Cal Cisquet
Santa Maria de Miralles

E del terme. Serra de Fontfregona.
    Emplaçament
    Prop del Camí del Pla de Fonts, venint del Camí de Can Morgades, que es dirigeix a Coll de la Llebre
    581

41.50035
    1.54215
    378323
    4595329
    08257 - 153
    Casa reformada modernament
    Projecte de Catàleg de Masies fitxa 35
    Ref. Cad. 08257A00900027
    F. Xavier Menéndez

Casa que presenta el cos principal i original de planta quadrangular. Consta de planta baixa, primer pis i segon pis sota teulada, i està orientada NE-SO, amb coberta de doble vessant amb el carener centrat i perpendicular a la façana, que dona al SE. La façana es compon d'una entrada senzilla centrada amb arc rebaixat, amb dos finestres verticals de la mateixa forma, a banda i banda. El primer pis presenta tres finestes rectangulars verticals, estant la del mig a una alçada lleugerament superior. El segon pis presenta tres finestres, més gran la central que es troba sota el carener, i que correspon a les golfes. A banda i banda de l'edifici principal descrit, s'hi adosen dos cossos afegits d'una planta amb coberta a una vessant.. El de la dreta (a l'NE. ) presenta coberta descendent cap al NE i dona la volta a l'edifici cobrint part de la façana posterior (NO) . Tot l'edifici està uniformement acabat amb pedra vista de tamany mitjà i irregular.

Es troba al Mapa IGE de 1914 com a cal Cisquet