Cal Ceferino
Orpí

Cal Ceferino. 08787. Orpí
    Està situat a peus de la carretera BV-2131 al km 11.5. Al costat del Mas d'en Bosch i Cal Poch.

Jordi Seró i Ferrer. IN SITU SCP

Està situat a peus de la carretera BV-2131 al km 11.5, al costat de Mas d'en Bosch i Cal Poch.
    Es tracta d'un petit conjunt format per l'edifici principal amb funcions d'habitatge i edificacions annexes que tenien funció agrícola i ramadera.
    Edifici de planta rectangular que consta de planta baixa i dues plantes de pis. Té la coberta a dues vessants ( est-oest) amb teula àrab. Els murs estan fets amb petits carreus irregulars de pedra, en filades horitzontals i arrebossat en algunes façanes.
    La façana d'ingrés es situa al sud, i es troba tancada per un portal senzill amb murs que creen un patí interior davant la façana. Presenta una entrada a la planta baixa i diverses finestres repartides per la façana. De la meitat oest de la façana hi ha un cos adjunt que forma una terrassa a la planta de pis de l'edifici. Aquest cos, té una gran entrada a la planta baixa.
    La façana est, presenta una finestra a cada planta de pis i es troba arrebossada i pintada de blanc. La façana nord, presenta dues senzilles finestres a la part superior. La façana oest, presenta un cos adjunt on hi trobem el cup de vi.
    Davant la façana principal hi trobem diferents construccions de petites dimensions que tenien funcions agrícoles i ramaderes.

Fou edificada pels propietaris de Cal Soteres a inicis del segle XX.