Cal Caselles
Aguilar de Segarra

475 m al nord-oest de Cal Llema

XVI
    Recentment reformat
    Xavier Bermúdez, iPAT Serveis Culturals

Edifici de planta quadrangular amb planta baixa, primer pis i golfes, amb coberta de dues vessants. L'aparell és de pedra vista rejuntada, tot i que es poden veure restes de l'arrebossat que devia cobrir tota la façana llevat dels carreus ben tallats de les obertures i les cantonades. Alguns dels cossos annexes (coberts) i la pallissa situada uns metres al sud del conjunt, han estat reformats recentment.

L'accés està restringit, de manera que no es va poder apreciar de prop alguns dels seus elements.

Al segle XVI era conegut com a Mas de la Vall Sobirana. L'establiment de la família dels Caselles va fer que n'acabés prenent el nom. Apareix citat al cadastre de 1716.