Cal Camadai
Casserres

Camí de Cardona
    Pel Camí de Cardona, passat Cal Pasqual la masia queda a mà dreta.

Jordi Montlló Bolart

Masia que consta de dos cossos de planta quadrada, el cos originari de la masia i un cos afegit a la façana sud-oriental. Consta de planta baixa i dos pisos i la coberta és de teules àrabs a dues aigües amb el carener perpendicular a la façana principal i ràfec de quatre fileres de rajols.
    Els paraments són de pedra rejuntades amb morter en planta baixa i pis, mentre que a la planta segona són de totxo arrebossat; l'estructura renovada, l'any 1998, és amb bigues de formigó. La façana principal original disposa d'una porta i finestres austeres amb llindes de pedra o fusta i ampits amb motllures simples; les altres façanes més noves disposen de llindes amb rajols.
    Adossat a la façana sud-occidental, hi ha un cobert porxat utilitzat com a magatzem, mentre que aïllat al nord hi ha un paller de planta baixa i pis, bàsicament de pedra però amb algun
    afegit de totxo i estructura de formigó. La teulada a dues aigües és amb teula àrab.

També es coneix amb el nom de Cal Camadall.

La masia consta en el mapa encarregat pel Servei Geogràfic de la Mancomunitat de Catalunya de l'any 1923, amb el nom de "Cal Camaday".