Cal Caig
Vallbona d'Anoia

Carrer Nou, 29. Nucli urbà

Núria Cabañas

Casa entre mitgeres situada a la banda sud del carrer Nou del nucli urbà de Vallbona d'Anoia. De planta rectangular, ocupa una superfície de 180 m2, consta de planta baixa i dues plantes amb la coberta a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana principal.
    A la planta baixa s'obra la porta d'accés amb un petit vestíbul. Al costat esquerre hi ha una finestra amb reixa de ferro. A l'alçada del primer pis hi ha un balcó amb volada de pedra amb les cantonades arrodonides i barana de ferro forjat i una petita finestra al costat esquerra. Al segon pis s'obren dues finestres, de dimensions més reduïdes. Totes les obertures estan emmarcades amb un guardapols decorat a la part central.
    La façana està arrebossada amb morter de calç i pintada de blanc excepte els guardapols que tenen una tonalitat rosada. La façana està coronada amb una cornisa decorada amb petites motllures.

Segons el cadastre fou construïda l'any 1920.

Inventari del Patrimoni Cultural Immoble de Catalunya. Patrimoni Arquitectònic del terme municipal de Sant Martí de Tous. Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya.