Cal Bessó o Can Sidró Cuní
Palafolls

Avinguda dels Arbres 2005P
    Urbanització Ciutat Jardí

Àlvar Sáez Puig

La casa ha quedat integrada dins la urbanització Ciutat Jardí com una parcel·la més. Havia estat una masia senzilla sense cap pretensió.

L'edifici presenta una teulada a dues aigües, primer pis i planta baixa. En la part oriental es va afegir un cos de teulada horitzontal i pintat de color blanc, com tot el conjunt.

Presenta porta principal i finestres de línies horitzontals amb porticons de fusta. Avui en dia no presenta cap element destacable.

Les primeres dades són de 1818, al llibre d'"Apeo", en el qual Isidre Cuní apareixia com a propietari de la casa.

El motiu Bessó es troba, per primer cop, al registre de finques de 1856.

- BONET GARÍ, Lluís (1983). Les masies del Maresme. Barcelona. Editorial Montblanc.