Cal Bessó
Corbera de Llobregat

C/ Canigó, 9
    Part alta del nucli urbà de la vila

BCIL (14/01/87); Catàleg Municipal, 2005, núm. 12
    Agustí G. Larios, Helena Garcia Navarro

Casa urbana aïllada de planta rectangular amb planta baixa, planta i golfes, amb coberta a dues aigües, amb dos nivells diferents. Obrada amb murs de pedra de carreus amb llindes, brancals i ampits de pedra vermella tallada. Disposa de portal rodó d'accés pel carrer Canigó.

Reconstruït i restaurat el 1994 per A. Martínez i A. Berdejo. Es va augmentar l'alçada de la casa, modificant les obertures de les golfes i suprimint altres finestres.

La casa és datada en 1774.

ARAGÓ I GASSIOT, Ramon M. (1984). «Fitxa del Servei de Patrimoni Arquitectònic». Barcelona: Generalitat de Catalunya GARCÍA NAVARRO, Helena (1998). L'Abans. Recull gràfic de Corbera de Llobregat. El Papiol: Efadós Editorial RIERA I BAGUÉ, Josep M. (1995). «Fitxa del Pla especial del catàleg de patrimoni arquitectònic i natural de Corbera de Llobregat». Corbera de Llobregat: Ajuntament de Corbera de Llobregat.