Cal Benet
Castellfollit de Riubregós

Carrer Major
    Nucli antic

Anna Camats Malet

Edifici amb planta baixa, dos pisos i golfes. La façana, de pedra, està arrebossada amb estuc blanc, excepte la part corresponent a la planta baixa, on hi ha la pedra vista. Les finestres i balcons de la primera i segona planta es distribueixen simètricament, i els tancaments són porticons de fusta pintats de color verd. La porta d'entrada és d'arc de mig punt, i a la dovella central hi ha inscrit "BENET F.M. 1789", nom del propietari i data de construcció de l'edifici. L'element més remarcable de la façana és un rellotge de sol, fet sobre una placa rectangular de pedra incrustada a la façana, a l'alçada del segon pis. Sobre la placa hi ha representat, en baix relleu, un sol amb rostre humà, amb una vara de ferro que li surt de la boca, la qual marca les hores. Al marc inferior del rectangle hi han representades les hores en nombres romans, i el marc superior està decorat amb un fris de motius vegetals.