Cal Baró
Sant Llorenç d'Hortons

Als afores del nucli urbà, abans d'arribar al cementiri
    Costat septentrional del camí del cementiri, 300 metres abans del cementiri

Completament enrunat
    Jordi Montlló Bolart

Antiga masia propera al nucli urbà actualment en ruïnes i de la que només s'entreveuen restes molt aïllades. És el cas d'una estructura de secció circular de tres metres de diàmetre exterior, amb unes parets de 50 cm de gruix fetes de paredat mixt, amb pedres irregulars sense treballar i maons units amb morter de calç. L'alçada màxima que es conserva visible és d'1'96 metres.

La memòria oral recollida per Bosch (2009) recorda com cada matí els galls de l'antiga masia competien cantant amb els de Can Matador i Can Serra.