Cabana de l'era del Ricart
Taradell

El Ricart

Marta Lloret. Antequem, S.L.

La cabana de l'era del Ricart és un edifici annex del mas, datable del segle XVIII. És de planta rectangular i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. S'obre a la part frontal amb un gran portal amb llinda de fusta i brancals de pedra. A la façana lateral s'hi adossa un pou semicircular, amb coberta independent, i una boca frontal de pedra carejada. A l'altra façana lateral s'hi ha adossat un porxo modern. El tractament exterior dels murs és la pedra vista i el ràfec està acabat amb cabirons. A l'interior de la cabana s'hi conserva l'empostissat que separa l'espai en dos nivells.