Cabana de cal Misac
Oristà

Sector central del terme d'Oristà
    Emplaçament
    Per sota de la pista que va del Verdaguer a St. Nazari. A 500 metres agafar un desviament a l'esquerra i a 100 metres més tornar a agafar desviament a l'esquerra.
    600

41.93012
    2.08178
    423872
    4642425
    08151 - 368
    Regular
    Hi ha una biga que s'ha partit i n'ha caigut una de les parts, quedant l'altre inclinada amb perill de caure.
    Rosa Cabré, Núria Simón, Jordi Bolea.

Cabana aèria adosada al marge, de planta rectangular orientada al Sud molt ben construïda amb pedres mitjanes, grans i petites. La part interna superior acaba amb unes pedres triangulars de grans dimensions ( una de 133 cm. de llargada x 17,5 cm. de gruix i una altra de 185 cm. de llargada x 19 cm. de gruix) en forma de bigues que fan de suport al sostre. La llinda plana de la porta es conserva sencera i en molt bon estat. La coberta de lloses recoberta amb terra i vegetació és plana.
    Hi ha una inscripció en una pedra gran (185 cm x 19 cm de gruix) molt ben tallada amb un nom, el que fa pensar que és aprofitada d'alguna casa de pagès. Hi ha alguna altra pedra tallada aprofitada.
    Té un armari orientat al sud i una finestra orientada a l'est.

Orientació S.