Ca n'Ullar
Sant Feliu de Codines

C. de la Sagrera, 21-23

XII-XX
    Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Masia formada per varis edificis d'origen medieval que s'ha quedat inclosa dins del context urbà actual de Sant Feliu tot i que envoltada encara de conreu i espai natural. Està ubicada en una zona amb gran desnivell entre l'accés superior i el torrent que es salva gràcies a murs de contenció que configuren feixes de cultiu on hi ha petites construccions auxiliars agrícoles.

El cos principal de l'edifici consta de planta baixa, dos pisos i golfes que no deixen de ser continues ampliacions d'un cos original més petit d'origen medieval. Les cobertes actuals són a dues aigües amb teula àrab i carener perpendicular a la façana.

A la part sud encara conserva una gran era enrajolada amb tova ceràmica, i també una gran pedra de molí.

Masia documentada al segle XII. Està molt modificada per vàries reformes realitzades al llarg del segle XX.