Ca n'Oleguer
Viladecavalls

Urbanització de Can Turu
    Des de l'urb. de Can Turu seguir el Camí Vell de Martorell uns 530 metres,pel camí de l'esquerra.

En trobar-se deshabitada presenta cert grau de deteriorament.
    Marta Lloret Blackburn

Masia de reduïdes dimensions que es troba situada en una zona boscosa. A la façana de ponent hi té adossada una vivenda de construcció posterior que la sobrepassa en alçada notablement. La masia consta de planta baixa i pis i té la coberta a dues vessants amb el carener perpendicular a la façana principal. El portal d'accés es troba descentrat i és d'arc de mig punt arrebossat. Al seu costat hi ha adossat un forn de coure pa de planta circular. A la façana posterior hi ha un cobert on hi havia hagut una tina per emmagatzemar el vi. A l'interior s'hi conserva la distribució, els sostres amb cairats de fusta, els paviments de tova i una premsa de vi.

Fins a mitjans del segle XIX, el mas es trobava dins el terme d'Ullastrell, juntament amb Can Sanahuja, Can Turu i Can Trullas.

BALLBÈ I BOADA, M. (1995). Quaderns d'Història de Viladecavalls IV: Les cases de pagès de Viladecavalls. Viladecavalls: Ajuntament de Viladecavalls.