Ca n'Ermità
Sant Feliu de Codines

C. Barcelona, 40

XVII-XXI
    Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Masia situada a l’antic camí Ral, que va contribuir a estructurar el creixement residencial del segle XVIII, que ha estat modificat en diferents reformes al llarg dels segles XX i XXI.

Casa amb tres façanes, de planta baixa, pis i golfes. La coberta és de teula àrab a dues aigües i carener perpendicular a la façana principal.

La façana principal té un cos annex a la planta baixa i el primer pis, que configuren un petit pati d’accés que es separa del carrer per una tanca amb reixa de ferro. En planta baixa l'accés es fa per una porta amb llinda corba de maó amb obertures a totes dues bandes emmarcades amb pedra. La planta primera té quatre finestres, de les quals tres són emmarcades en pedra i una amb totxo. A la planta de les golfes hi ha dues finestres amb brancals de totxo i una emmarcada de pedra i amb arc rebaixat.

El més destacat de la façana és el rellotge de sol amb un ocell verd ubicat a la planta de les golfes.