Ca n'Amell
Premià de Mar

Carrer Rafael Casanova, 3
    Entre la caserna de la Guàrdia Civil i l'IES Serra de Marina.

Fa temps que està abandonat
    BCIL (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. Text refós 2010)
    Jordi Montlló Bolart

Masia de planta rectangular que consta de planta baixa i pis amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal. El cos original de la masia ha quedat dissimulat en successives ampliacions pels costats. La façana principal, orientada a migdia, es disposa de forma aleatòria, sense simetria i no conserva cap element destacable. El coronament de la façana és un afegit d'obra per damunt el pla de coberta. Hi ha dos cossos més que serien estances complementàries, magatzems. Al costat de llevant hi ha una bassa amb la rentadora de pedra i un pou d'aigua.