Ca l'Estrada
Sant Esteve de Palautordera

Carrer de la Verge de Montserrat, 4
    Emplaçament
    A la sortida del nucli antic de Sant Esteve de Palautordera en direcció Montseny per la carretera BV-5301, hi ha la intersecció amb el carrer de la Verge de Montserrat.
    244

41.706443990701
    2.4310988879453
    452669
    4617340
    08207 - 12
    Segle XVI
    IPAC 29359
    Residencial - productiu
    2875202DG5127N0001YH
    Daniel Gutiérrez Espartero

Edifici de planta rectangular. Consta de planta baixa, un pis i golfes.

A la façana hi ha hagut transformacions, encara que es conserva la porta d'entrada d'arc de mig punt i a sobre una finestra doble amb arc de mig punt. La coberta és a dues vessants.

Actualment s'hi realitza una activitat econòmica associada al turisme rural. No s'ha pogut accedir a la façana principal.

Aquest edifici és antic però es desconeix la data exacta de la seva construcció. A l'IPAC (1982) queda registrat que:  segons la gent que hi viu, és una de les cases més velles, igual que Can Rossell i Can Molins. Fa referència a que és una de les cases més antigues de Sant Esteve de Palautordera.
    Ha sofert importants reformes com la de l'any 1922, en què s'arrebossà la façana.