Ca l'Antonieta
Malgrat de Mar

C. de Mar, 8

Eclecticisme
    Marta Lloret Blackburn- Antequem, S.L.

Ca l'Antonieta és una casa construïda a principi del segle XX. És un edifici entre mitgeres i de planta rectangular que s'estructura en tres crugies. Consta de planta baixa i dos pisos, dels quals només el pis es conserva segons l'original, ja que a la planta baixa s'hi ha obert un local comercial i el segon pis es va afegir posteriorment. Al pis hi ha tres finestrals d'arc pla arrebossat emmarcats amb una motllura, dels quals el central té sortida a un balcó de baranes forjades. Tant la base del balcó com els ampits de les finestres estan sostinguts amb mènsules decoratives. A sobre hi ha una cornisa motllurada i tres forats de l'antiga ventilació sota coberta, damunt dels quals hi ha l'antic coronament amb una cornisa amb voladís que combina el motiu dentat i el motllurat. El tractament exterior del mur és arrebossat i pintat.