Ca l'Andreu
Veciana

Veïnat de Sant Pere del Vim

XVII-XX
    Jordi Montlló Bolart

Masia ubicada en el pendent de migdia d'un petit turó al sud de Cal Gironella. És de planta rectangular i consta de planta baixa i pis. La coberta és de teules àrabs a dues aigües i el carener perpendicular a la façana principal, orientada a migdia. Els paraments tenen un acabat arrebossat. La façana principal es configura a partir de tres eixos de verticalitat delimitat per les diferents obertures, que a la planta baixa estan arrebossades però en la planta pis estan emmarcades amb carreus treballats.
    El cos originari s'ha anat ampliant i hi ha diversos annexes i coberts destinats al bestiar. En destaca l'adossat a la dreta de la façana amb escales de pedra treballada. També destaca el pou i una era, situada en una zona una mica allunyada de la casa, degut a la pròpia orografia del terreny.