Ca la Quima
Canyelles

Pl. Francesc Mir i Pujol, cantonada amb el c. Major per una banda i el c. Bosch per l'altre

Jordi Farré

Casa de grans dimensions de planta quadrangular amb les cantoneres fetes amb blocs de pedra. L'entrada principal està emmarcada en pedra amb un arc rebaixat on un gravat data la casa l'any 1783. La façana és simètrica, centrada per un balcó a sobre del portal. Les finestres d'arc rebaixat es disposen en el primer i en el segon pis a banda i banda, dues en cada pis. Un coronament senzill amb un ràfec de teula tanca la part superir de la façana. La coberta a dues aigües es divideix al punt de carena on hi ha decoració amb taules típica de les masies tradicionals. La façana que dóna al carrer Major presenta diferents obertures, algunes d'elles amb reixa de ferro forjat. A la part posterior de la casa hi ha un pati tancat per un mur de mamposteria.