Ca la Pona
Vilanova del Vallès

XVI-XVII
    Restaurada recentment
    BASF COATINGS, SA c/ Carretera de Vallderiolf, 2 08410 Vilanova del Vallès
    Joan Vicens i Tarré

Masia de planta rectangular, amb planta baixa i pis superior amb teulada a dues aigües. La coberta és de teules àrabs. La seva porta principal és d'arc rodó de mig punt. El pis superior presenta dues obertures interessants, una d'estil gòtic i l'altra ornamentada a la part superior per un escut d'armes i l'inscripció de 1566. Les parets de l'edifici són de pedra vista. A pocs metres de la seva façana principal hi ha un pou. Tota la finca està vallada.

L'edifici es troba dins del recinte que la indústria química multinacional BASF té en el municipi. Abans era propietat de la família Caralt i Mata.