Ca la Palmira
Granera

Carrer de Monistrol, 5 - Barri del Castell
    A la banda de migdia del barri del Castell, al bell mig del carrer

Adriana Geladó Prat

Edifici cantoner de planta rectangular, amb la coberta de teula àrab de dues vessants i el carener paral·lel a la façana principal. Està distribuït en planta baixa i pis. La façana principal, orientada a migdia, presenta obertures rectangulars reformades a la planta baixa, mentre que al pis destaquen tres finestres rectangulars amb els brancals bastits amb carreus de pedra i les llindes planes monolítiques. La construcció està bastida en pedra de diverses mides disposada de manera regular, amb un doble ràfec de teula àrab i dents de serra a tot el perímetre de la construcció. Adossat a la façana de ponent hi ha un volum rectangular organitzat en una sola planta i cobert amb una terrassa al pis, delimitada amb barana de fusta. Presenta els paraments arrebossats i pintats.

Segons la informació oral aportada pel sr. Pere Genescà, l'edifici és conegut actualment com a ca la Palmira. El carrer de Monistrol coincideix amb el traçat del GR-177 o Ronda del Moianès.

Informació oral: Pere Genescà [Entrevista: 08-04-2019].