Ca la Noia Seva
Taradell

C. d'en Quintana, 8-10

XVII-XX
    BI.Catàleg de béns a protegir. POUM de Taradell. 2009
    Marta Lloret. Antequem, S.L.

Ca la Noia Seva és una casa del segle XVII que ha estat reformada als segles XIX i XX, aquesta última per segregar-la en dos habitatges independents. És un edifici cantoner, situat davant de la torre de Don Carles, amb la que la seva estructura podria compartir vestigis de la mateixa. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. La part antiga de la façana es composa segons dos eixos d'obertures d'arc pla de pedra carejada, el portal sobre impostes. Les finestres del pis tenen una l'intradós motllurat i l'altra incisió conopial. L'altra part de la façana té diverses finestres d'arc pla arrebossat de factura moderna. A la façana lateral també són d'arc pla arrebossat de factura moderna i a la posterior n'hi ha de pedra carejada i arrebossades. El tractament exterior dels murs és arrebossat amb formigó a la façana principal i posterior i amb morter de calç a la lateral. El ràfec està acabat amb una imbricació de rajols i teules ceràmiques.