Ca la Llevadora
Martorelles

C. Agricultura, 13

Marta Lloret Blackburn

Casa aïllada que es troba elevada respecte el carrer Agricultura. És de planta rectangular, consta d'un sol nivell d'alçat i té la coberta a dues vessants amb el carener paral·lel a la façana. Totes les obertures són d'arc pla arrebossat, emmarcades amb una motllura. A les façanes laterals i posterior incorporen una rajola verda a cada costat, així com decoració motllurada sobre la llinda. Una cornisa senzilla ressegueix la part superior de les façanes, sota la qual hi ha la ventilació de la coberta. De cadascun dels angles del coronament en surt un petit pilar, i de les façanes laterals, a nivell del carener, en sobresurt un ornament vegetal. L'acabat exterior és arrebossat de color terrós, excepte el sòcol de color gris.

En aquesta casa hi havia viscut la llevadora del poble, pel que popularment la casa es coneix així.