C/ Tassis, 3

c/ Tassis, 3

La normativa del Pla Especial permet enderrocar aquest edifici.
    Núria Nolasco Azuaga

Es tracta d'una senzilla construcció entre mitgeres organitzada en alçat en planta baixa i un pis, amb una coberta de teules a dues vessants i el carener orientat en paral·lel a la façana. A la part més meridional de la planta baixa, es disposa la porta d'accés a l'interior, coronada per un senzill arc escarser, i a la part més septentrional se situa una senzilla finestra. A la planta pis només es disposa una finestra a la part més septentrional. Totes aquestes obertures no disposen d'emmarcaments remarcables. Corona la façana un senzill ràfec fet de diverses filades de teules de cantell, amb un canaló de desguàs d'aigües pluvials fet de teules d'encaix. El revestiment de la façana és simple, fet a base d'un arrebossat senzill.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció V. La finca està catalogada com una construcció de tipus B.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)