C/ Sant Sebastià, 6

c/ Sant Sebastià, 6

Regular
    El Pla Especial estableix que s'ha de conservar la façana; es permet afegir un pis i obrir dues finestres més en les plantes superiors, segons els eixos verticals que s'estableixen en la planta baixa. L'estat de l'edifici requereix millores en general.
    Pla Especial, 310. 2006
    Ref. cad.: 62206DF0606S
    Núria Nolasco Azuaga

Es tracta d'un edifici d'habitatges construït entre mitgeres i organitzat en alçat en planta baixa, un pis i terrat pla transitable. La planta baixa disposa de quatre obertures alternant dues portes i dues finestres d'emmarcaments molt senzills; només les finestres disposen d'uns ampits motllurats que sobresurten lleugerament de la línia de façana. A la planta pis se situen un balcó i una finestra; el balcó disposa de la llosa d'obra, amb una motllura al cantell i una barana de ferro amb barrots simples i passamà senzill. Cap obertura disposa d'emmarcaments remarcables. A nivell del forjat de la planta pis i en els eixos d'obertures se situen dos espiralls de ventilació del terrat a la catalana, fets a base de senzilles gelosies. Corona la façana una cornisa contínua lleugerament motllurada, damunt la qual es disposa la barana del terrat, feta d'obra de maó. El revestiment de la façana és simple, fet a base d'un arrebossat senzill.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció V. Forma part del Conjunt 19, integrat per cases de caràcter popular i de marcada tradició rural.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)