C/ Sant Gaudenci, 7

c/ Sant Gaudenci, 7

Bo
    L'edifici evidencia una restauració recent realitzada segons els criteris establerts per la normativa del Pla Especial
    Pla Especial, 263. 2006
    Ref. cad.: 62212DF0606S
    Núria Nolasco Azuaga

Es tracta d'un edifici d'habitatges construït entre mitgeres i amb una façana organitzada en alçat en planta baixa i dos pisos. És una senzilla construcció, les obertures de la qual s'organitzen en tres eixos verticals amb una clara intencionalitat projectual de simetria. Destaca l'organització de les obertures dels pisos, amb un balcó central flanquejat per sengles finestres. Els balcons disposen d'una llosa d'obra amb reforç de ferro i decorada amb rajola, presentant motius florals. L'amplada i la volada de la llosa dels balcons decreix, segons l'alçada. Les baranes són de ferro, combinant barrots verticals simples i helicoïdals. Cap de les obertures disposa d'emmarcaments remarcables, coronant la façana una cornisa feta a base de diverses filades de maó fent voladís, que suporten un canaló de desguàs d'aigües pluvials, fet de teules d'encaix. El revestiment de la façana és simple, fet a base d'un arrebossat senzill pintat de color blanc.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)