C/ Sant Bonaventura, 6

c/ Sant Bonaventura, 6

Bo
    El Pla Especial estableix que cal conservar la façana; es permet obrir una finestra més, respectant la simetria dels eixos, i afegir un pis reculat 3 metres de la línia de façana.
    Pla Especial, 244. 2006
    Ref. cad.: 62205DF0606S
    Núria Nolasco Azuaga

Es tracta d'un habitatge unifamiliar, construït entre mitgeres, estructurat en alçat en planta baixa, un pis i terrat pla transitable. D'estructura molt simple, disposa a la planta baixa d'un portal centrat amb una finestra a cada costat, les quals disposen d'un ampit motllurat que sobresurt de la línia de revestiment de la façana. La planta pis disposa un balcó damunt del portal i una finestra a la part més occidental de la façana. El balcó, amb llosa d'obra amb el cantell motllurat, té una barana de ferro de fosa formant balustres i passamà senzill. Les llindes d'aquestes dues darreres obertures estan decorades amb elements florals esgrafiats. Corona la façana una faixa on s'inscriuen tres forats rectangulars de ventilació del terrat a la catalana fets de gelosies ceràmiques; dita faixa està decorada amb esgrafiats de motius florals. Damunt se situa la cornisa contínua simple i la barana del terrat de balustres, construïda entre matxons d'obra. El revestiment de la façana, llevat de les zones de llindes i faixa esmentada, consta d'un arrebossat que imita un aparell de carreus buixardats, amb una zona de sòcol ceràmic, i uns emmarcaments laterals i superiors fets a base d'una faixa de rajola bicolor.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció V. La finca està catalogada com una construcció de tipus B.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)