C/ Sant Bonaventura, 3

c/ Sant Bonaventura, 3

Bo
    El Pla Especial determina que cal conservar les façanes i restaurar les obertures de la planta baixa.
    Pla Especial, 236. 2006
    Ref. cad.: 62227DF0606S
    Núria Nolasco Azuaga

Es tracta d'un senzill habitatge unifamiliar, construït entre mitgeres i organitzat en alçat en planta baixa i un pis, amb coberta plana. El portal de la planta baixa disposa d'una llinda en forma d'arc escarser, i a la planta pis es disposen un balcó i una finestra. La barana del balcó (probablement amb una llosa de formigó producte d'una reforma posterior) és de ferro i combina els barrots verticals simples amb helicoïdals. Cap obertura disposa d'emmarcaments remarcables. Corona la façana una cornisa contínua simple motllurada, damunt la qual es disposa la barana del terrat feta d'obra. El revestiment de la façana és simple, fet a base d'un arrebossat senzill pintat de color blanc.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció V. La finca està catalogada com una construcció de tipus B.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)