C/ Sant Bonaventura, 11

c/ Sant Bonaventura, 11

El Pla Especial determina que cal conservar estrictament la façana.
    Núria Nolasco Azuaga

Es tracta d'un senzill edifici d'habitatge unifamiliar, construït entre mitgeres, estructurat en alçat en planta baixa i pis. A la planta baixa se situen un portal (estret i amb llinda recta) i una finestra defensada per una reixa de ferro de disseny simple. A la planta pis només hi ha una sola obertura que mena a un balcó amb llosa d'obra i barana de ferro de disseny senzill. Corona la façana una senzilla cornisa que suporta un canaló de desguàs d'aigües pluvials fet de teules d'encaix. A cada costa de la llinda de l'obertura de la planta pis se situa una peça ceràmica decorada amb motius florals. El revestiment és simple, fet amb un senzill arrebossat pintat de color blanc.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)