C/ Nou, 6

c/ Nou, 6

La normativa del Pla Especial obliga a la conservació estricta de la façana.
    Núria Nolasco Azuaga

Edifici construït entre mitgeres, amb quatre plantes d'alçat (pb + 3p) i un únic eix d'obertures. El seu parament exterior està arrebossat i s'identifiquen cornises que tradueixen a l'exterior la situació dels forjats. A la planta baixa, la única obertura existent defineix, mitjançant la fusteria, l'àmbit d'una finestra i d'una porta. El balcó situat al pis principal presenta la volada conformada per llosanes de pedra amb el perfil angular i la barana de ferro, amb un sòcol decorat per figures geomètriques, mentre que la resta del barrot és simple, de secció circular. En el segon pis s'identifica una finestra convencional i en el darrer nivell un balcó ampitat amb barana de balustres. Finalment, el coronament consta d'una cornisa motllurada, de notable volum, i d'una barana d'obra.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció IV. Forma part del Conjunt 6 que inclou tres tipologies edificatòries diferents. D'una banda, la arquitectura de gran representativitat de les cases de veïns del c/ Major. En segon lloc, l'arquitectura popular de parcel·la estreta visible en els carrers Nou i Tacó. En tercer i darrer lloc, s'inclouen algunes implantacions recents del passeig de la Ribera.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)