C/ Barcelona, 18

c/ Barcelona, 18

Bo
    Edifici enderrocable segons la normativa del Pla Especial. Si es manté la construcció s'obliga a la conservació de les obertures existents, sense afegir-ne de noves.
    Pla Especial, 44. 2006
    Ref. cad.: 62209DF0605N
    Núria Nolasco Azuaga

Casa de tres plantes (pb + 2p) de la que destaca la distribució irregular de les obertures. Com a elements més significatius, cal assenyalar el ràfec i la tortugada de l'antiga teulada, que es conserven per sota de la remunta del segon pis, realitzada recentment. En general, l'edifici no mostra elements d'entitat arquitectònica rellevant.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció V. Forma part del Conjunt 5 que inclou els casals gòtics situats en l'interior de la muralla i sobre d'ella, els edificis dels carrers de l'Aigua, de Barcelona i les cases del carrer Major situades a l'antiga entrada a la vila.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)