C/ Àngel Vidal, 9

c/ Àngel Vidal, 9

Bo
    El Pla Especial estableix la conservació estricta de l'edifici, la modificació de la porta de la botiga i la retirada del rètol en bandera.
    Pla Especial, 25. 2006
    Ref. cad.: 62229DF0605N
    Núria Nolasco Azuaga

Casa de tres plantes d'alçada (pb + 2p) amb dues obertures a cada nivell. En la planta baixa destaca el portal principal, amb llinda d'arc rebaixat, que dóna accés a un vestíbul exterior. La porta de la botiga i el sòcol -que imita un parament regular de carreus- són modificacions recents.
    Els pisos superiors consten d'un balcó i d'una finestra. Els balcons mostren les seves volades conformades per llosanes de pedra amb el perfil simple i les baranes metàl·liques decorades seguint la tipologia més característica de mitjans del segle XIX (amb un sòcol de volutes confrontades i un fris d'oves situat sota el passamà). El balcó del segon pis és ampitat.
    En el coronament, la façana presenta l'habitual cornisa de perfil motllurat i una barana llisa d'obra que correspon al terrat transitable de la finca.

Segons els Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges, aquest edifici disposa del tipus de protecció IV. Està catalogat com un element de tipus A.

Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic i Catàleg del Municipi de Sitges (2006)