Blaudemar
Arenys de Mar

Nucli antic

XVI
    Fou objecte d'un reforma interior, conservant tot allò que va ser possible.
    Sí (IPAC)
    Jordi Montlló Bolart

Casa de cos entre mitgeres, de planta rectangular. Consta de planta baixa i pis. La coberta és de teules àrabs, a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, que dóna al carrer de l'Església.

A nivell compositiu, la façana s'organitza a partir d'un únic eix de verticalitat, definit en planta baixa per un portal d'accés i a la planta pis per una finestra. El portal és dovellat amb arc de mig punt, que amb posterioritat fou escairat en la seva part inferior. Les dovelles estan fetes amb dos tipus de pedra: granítica la dels muntants, i sorrenca les radials. La porta de fusta presenta l'enclavat típic de l'època en els dos terços inferiors. Damunt la dovella central, hi ha una rajola amb l'any de la construcció:1575.

La finestra de la planta pis està emmarcada per ampit, brancals i llinda de pedra motllurada. Com a coronament hi trobem un petit ràfec de teula àrab amb decoració de dents de serra.

A l'interior, s'ha conservat l'embigat original. A la planta baixa s'ha respectat l'estructura de la cuina, amb alguns dels elements originals com la pica de pedra, la llar de foc i diversos ornaments ceràmics. També es conserva l'escala d'accés al primer pis i part de la distribució originària d'aquesta planta.