Bassa del torrent de Can Moret de Dalt
L'Ametlla del Vallès

Can Moret. Polígon 5, parcel·la 87
    Al torrent de Can Carlons, a un clot embardissat i difícil d'accedir.

Les bardisses estan deteriorant l'estructura i el caient del marge l'està soterrant lentament.
    Virgínia Cepero González

Bassa situada al torrent de Can Carlons, a un clot embardissat i difícil d'accedir. Agafava l'aigua d'una mina, la boca de la qual està situada al seu interior, i permetia regar les feixes de Can Moret fins arran de la carretera.
    És de planta irregular i aprofita el caient del marge com a estructura, amb tres parets d'obra, de pedres lligades amb morter de calç. La bassa té un rentador a una de les parets laterals, fet amb una gran llosa.
    Actualment resta buida, abandonada i en mal estat de conservació, degut a que el caient del marge està soterrant part de la bassa.