Bassa de l'ermita de Sant Feliuet I
Tavèrnoles

Savassona, Sant Feliuet
    A pocs metres a tramuntana de l'ermita de Sant Feliu de Savassona.

Estructural
    Virgínia Cepero González

Bassa de petites dimensions, excavada a la roca. Es troba situada a pocs metres a tramuntana de l'ermita de Sant Feliu de Savassona.
    És de planta irregular, té aigua durant tot l'any, i hi creix vegetació helofítica al seu interior.
    Juntament amb les altres basses de Sant Feliuet, constitueixen un punt d'aigua per a les poblacions d'invertebrats, amfibis i ocells que viuen en aquest indret.

Considerada com a bassa d'interès ecològic i biològic a l'Inventari de Basses del Pla Especial de Protecció i Millora de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

DIPUTACIÓ DE BARCELONA (2002). Inventari de Basses del Pla Especial de Protecció i Millora de l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Àrea d'Espais Naturals, Serveis d'Acció Territorial.