Bassa de Can Coromines
L'Ametlla del Vallès

Can Coromines
    A sobre la masia, en direcció nord-oest, a una parcel·la del carrer de Salvador Millet.

La vegetació que creix a l'interior de la bassa està malmetent la seva estructura.
    Virgínia Cepero González

Bassa situada a sobre la masia, en direcció nord-oest, a una parcel·la del carrer de Salvador Millet. És de forma rectangular i de grans dimensions, i s'omplia amb aigua del torrent del Verder. Actualment resta buida, abandonada i en mal estat de conservació degut a que la vegetació que creix al seu interior malmet la seva estructura.

Segons informacions orals recopilades per Jordi Puig Roca, durant els estius de la dècada dels anys trenta, la bassa era utilitzada com a piscina per bona part dels habitants del poble.