Barraca triple dels ramats
Alella

Bosc de les Quatre Torres - a l'oest del Nucli Mas Coll

BCIL (Catàleg Patrimoni d'Alella - 2010)
    Polígon 06 - parcel·la 12
    Jordi Montlló Bolart

Cova excavada en el sauló al costat del corriol que puja, amb una triple entrada o obertures. Té una amplada d'uns vuit metres, dos metres i mig de profunditat i una alçada mitja d'un metre trenta centímetres. La obertura més occidental fa 1 x 0'8 x 1'5 m, l'obertura del mig 0'6 x 0'7 x 1'1 m. i l'obertura més oriental 0'7 x 0'7 x 1'2 m.
    Està al costat mateix de la Cova doble dels ramats. S'hi accedeix des del final del c. Berguedà, agafar el camí de la Font dels Eucaliptus a la Cornisa, deixant la Font del safareig a l'esquerra, continuem pujant pel mateix camí i a pocs metres ja trobem la cova.

Referències orals de Cristina Armengol explicant que el seu besavi hi aixoplugava el ramat d'ovelles quan plovia.

MONTLLÓ, Jordi i FONT, Josep (2007). Inventari d'arquitectura rural i popular d'Alella. Inèdit.