Barraca del Lledó
Casserres

Baga de Lledó
    Accés des de Casserres, al km 9,5 a l'esquerra surt un camí rural que porta a la masia

Problemes de conservació per l'abandonament del lloc i la manca de manteniment.
    Jordi Montlló Bolart

Masia fonamentada directament sobre la roca natural, constituïda per un cos principal i un annex adossat a la façana sud-occidental. El cos principal és de planta rectangular i consta de planta baixa i pis. La coberta és de teules àrabs amb el carener paral·lel a la façana principal, orientada a sud-est. Els paraments són de pedra rejuntada amb terra i calç, amb un arrebossat en força mal estat a la part baixa de l'exterior i tàpia a la resta. De la façana només destaca una finestra a la planta pis amb la llinda, l'ampit i els brancals de pedra treballada.
    L'annex segueix la mateixa orientació que el cos principal, però és una mica més baix.

La masia consta en el mapa encarregat pel Servei Geogràfic de la Mancomunitat de Catalunya de l'any 1923, amb el nom de "Casa de la Barraca".