Barraca del Fondo de Cocó
Canyelles

Vessant N del Fondo del Cocó
    Des de Canyelles, s'hi arriba pel camí del Pinar

Bo
    El seu estat general és bo, però el seu entorn està cobert per la vegetació natural rebrotada després d'un incendi forestal, la qual cosa dificulta molt el seu accés i va envaint la pròpia construcció.
    Complementos financieros, S.A. C. Consell de Cent, 377 pal. 1a. Barcelona
    Jordi Farré

Construcció aixecada en pedra, de planta rodona d'un diàmetre màxim de 3,5 m. La construcció és de la tipologia de sostre de falsa volta, típic en aquestes edificacions (acostament de filades de pedra seca, sense cap mena de material d'unió, i amb una gran llosa per tapar el sostre). La porta s'estructura amb una llinda. El sostre de la volta està cobert de terra i pedruscall.

PUJOL, J.Ma. (2002): 'Patrimoni rural en Perill'. La Fura. 17/23 Maig. Vilafranca del Penedès. pp. 11-19. SASTRE COLL, Jaime (1989): Las barracas menorquinas. Construcciones rurales de piedra seca. Trabajos del Museo de Menorca nº9. Conselleria de Cultura, Educació i Esports del Govern Balear. Mahó.