Barraca de vinya de la Busqueta
Sant Llorenç Savall

Sota la casa de la Busqueta, vora el camí de coll Roig.
    Vallverd

Laura de Castellet i Ramon

Barraca feta aprofitant el talús del terreny, sobre una codina. L'interior deu mesurar uns 1,30m. Conserva la paret del fons d'obra, i vora l'entrada hi ha un petit marge que evita que l'escorrentia d'aigües la pugui fer malbé. Tot i adaptar-se a la irregularitat del terreny és de planta arrodonida.

Comunica amb la casa de la Busqueta per un camí antigament agençat i amb xiprers, però que es va perdent. El propietari va arreglar la barraca fa alguns anys.

Aquesta deu ser una de les dues barraques contemplades al cadastre de 1942 al sector de la Busqueta.

AA.DD (2006) Lacera, Butlletí del Cercle d'Estudis Històrics de Sant Llorenç Savall. núm. 6 (La vinya, març 2006), Sant Llorenç Savall, edició de l'entitat.