Barraca de la ruta del Vi I
Olèrdola

A uns 500 m al S de la Penya del Papiol
    300 m al N del camí de Can Trabal a Viladellops. Uns 800 m des del començament del camí a Can Coral

Catàleg de Béns protegits. POUM DOGC 29/01/2008
    Tríade scp
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Barraca de pedra seca de planta circular. La coberta és exteriorment plana i interiorment el sostre és de falsa volta (acostament de filades de pedra seca i gran llosa per tapar el sostre). A la part exterior hi ha un petit mur aixecat que segueix l'estructura circular només en mitja barraca. Mides: 2,5 m d'alçada per 3 m de diàmetre.

El tram de l'anomenada ruta del vi comprès entre la urbanització de Can Trabal i el nucli de Viladellops es troben una sèrie de barraques com la que hem descrit en aquesta fitxa. Mencionem expressament aquest fet que ens sembla destacat. Podria formar part dels elements d'interès que aquesta ruta traça al municipi.