Barraca de La Pineda 2
Avinyó

650 m a l'oest de La Pineda

El sostre ha perdut la terra compactada
    Bisbat de Vic C/Sta. Maria, 1 08500 - Vic
    Marc Cucurella Pinilla

Barraca de planta quadrada, amb una superfície aproximada de 10 m2, construïda amb carreus irregulars de pedra, lligats en sec. Al mur de migjorn presenta una obertura en forma de porta, la qual té una particularitat ja que la part superior d'aquesta està disposada en biaix, tancant la porta, o sigui que s'estreny considerablement en la part superior. El sostre és de proto-volta cònica, ja que d'una planta quadrada passa a un sostre, a partir de la superposició de lloses, a tancar en una sola llosa més gran que la resta i que corona el conjunt.