Barraca Cal Vallès 2
Vallbona d'Anoia

El Soldó. A l'est del nucli urbà.
    El pont del FGC el camí a l'esquerra, el primer a la dreta i uns metres a la dreta. Sota Cal Peret

Coberta de vegetació i amb la coberta malmesa
    Núria Cabañas

Barraca de planta quadrada excavada al terreny geològic de composició granítica. S'hi accedeix per un portal d'arc rebaixat realitzat amb maons orientat a l'est. Al costat esquerre de l'entrada hi ha adossat un petit mur de pedra seca emprat com a paravent. L'interior està arrebossat amb morter i conserva a la cantonada sud-oest les restes d'una pica de maons per elaborar el sulfat i un petit banc corregut. A mitja alçada de la paret oest hi ha una fornícula i a la paret sud una llar amb sortida de fums a l'exterior.

ENRICH, MF; MIRET, MT; VICH, I. (2006): Pedra seca a l'Anoia. Carme, Orpí, La Pobla de Claramunt, la Torre de Claramunt. Ajuntament de la La Pobla de Claramunt.
    RIPOLL, R. (2003). Les construccions de paret seca a l'Anoia. A Els paisatges de la Vinya. Manresa:Centre d'Estudis el Bages.