Barraca Cal Peret
Vallbona d'Anoia

El Soldó. A l'est del nucli urbà
    El pont del FGC agafar el camí de l'esquerra, el primer a la dreta i passats uns metres a la dreta

Malmesa la paret est i part de la coberta
    Núria Cabañas

Barraca de planta circular a l'interior i a l'exterior de planta quadrda construïda amb la tècnica de pedra seca. S'hi accedeix per un portal orientat al sud i actualment modificat amb maons i morter de calç. La coberta és en forma de falsa cúpula i la part exterior presenta un túmul de terra amb alguns lliris.

ENRICH, MF; MIRET, MT; VICH, I. (2006): Pedra seca a l'Anoia. Carme, Orpí, La Pobla de Claramunt, la Torre de Claramunt. Ajuntament de la La Pobla de Claramunt.
    RIPOLL, R. (2003). Les construccions de paret seca a l'Anoia. A Els paisatges de la Vinya. Manresa:Centre d'Estudis el Bages.