Barraca Cal Teixidor
Sant Pere Sallavinera

Vinya del Teixidor. L'est de Sant Pere Sallavinera
    El camí de la Querosa, els camps de conreu de l'esquerre

Núria Cabañas

Barraca situada al mig del camp de conreu de la vinya del Teixidor. La barraca és de planta rectangular amb la coberta a dues vessants de teula, llata i biga, amb el carener perpendicular a la façana. Sota la teula hi ha una petita cornisa realitzada mitjançant pedres planes. El frontis, orientat a llevant, s'hi obre una porta de llinda amb la inscripció XDC ANO i PE en una de les pedres del brancal esquerre i MGM en una pedra del brancal dret de la porta. La porta es troba situada a l'extrem esquerre de la façana. A la part central hi ha una finestra de secció quadrada emmarcada per lloses ben escairades. El parament dels murs és de pedra unida amb argamassa amb la paret interior arrebossada.