Barraca Cal Magí del Sastre 2
Vallbona d'Anoia

El Soldó. Al nord del nucli urbà
    Des de la font blanca continuar el camí cap el sud

Rejuntada i reconstruïda
    Núria Cabañas

Barraca de planta rectangular construïda amb la tècnica de la pedra seca i posteriorment rejuntada i reconstruïda. S'hi accedeix per un porta en arc de maons plans i orientada al sud. La coberta és de volta de canó de maons plans amb una xemeneia construïda amb maons. A la paret est i oest hi ha una petita finestra de ventilació. A la paret est hi ha restes d'una antiga edificació adossada amb menjadora per albergar l'animal.

ENRICH, MF; MIRET, MT; VICH, I. (2006): Pedra seca a l'Anoia. Carme, Orpí, La Pobla de Claramunt, la Torre de Claramunt. Ajuntament de la La Pobla de Claramunt.
    RIPOLL, R. (2003). Les construccions de paret seca a l'Anoia. A Els paisatges de la Vinya. Manresa:Centre d'Estudis el Bages.