Barraca Bosc del Sastre
Sant Pere Sallavinera

Bosc del Sastre. Nord de Sant Pere Sallavinera
    Des de St. Pere el camí del Raval direcció nord fins el primer a l'esquerra. El bosc de la dreta.

Núria Cabañas

Barraca adossada a un marga de feixa de planta circular construïda amb la tècnica de pedra seca. S'hi accedeix per una porta de llinda orientat al sud amb la data de 1870 gravada a la llinda d'accés. La coberta és en forma de falsa cúpula amb una petita cornisa situada el punt d'unió entre la paret i l'inici de la coberta. La part exterior de la coberta presenta un túmul de terra i vegetació. A la paret interior nord hi ha una petita fornícula de planta quadrada.

ENRICH, MF; MIRET, MT; VICH, I. (2006): Pedra seca a l'Anoia. Carme, Orpí, La Pobla de Claramunt, la Torre de Claramunt. Ajuntament de la La Pobla de Claramunt.
    RIPOLL, R. (2003). Les construccions de paret seca a l'Anoia. A Els paisatges de la Vinya. Manresa:Centre d'Estudis el Bages.