Òdena

Lluís Pedraza i Jordana

Tipologia de la barraca de la fitxa 343 amb el nom de Barraca 147-E42. És coneguda amb el nom de Barraca amb paret arrebossada de Cal Creus

Per tal d'unificar criteris s'ha utilitzat la mateixa denominació de la fitxa de l' Inventari del Patrimoni Històric, Arquitectònic i Ambiental d'Òdena, Diputació de Barcelona, Servei del Patrimoni Local i Ajuntament d'Òdena. Barcelona, 2013.

MESTRE CASANOVA, Josep-Vicenç (2011) Informe i inventari de masies, cases rurals i patrimoni arquitectònic i natural d'Òdena elaborat per Òdena Oberta, Òdena [Inèdit]