Bar
Granollers

Carrer Santa Elisabet, 6
    Al nucli antic de Granollers

Glòria Giménez
    Jordi Piñero Subirana

Obra artística de molt petites dimensions ( 12 x 7 cm) que es troba encastada a la façana d’un bar del carrer de Santa Elisabet. És una realització de l’artista Glòria Giménez, feta amb ciment i resina de polièster que conté unes imatges. L’artista proposa un joc que fa referència a un local de trobada de la ciutat, amb unes petites imatges que remeten a un bar antic.

Aquesta obra és una realització de l’any 1993 de l’artista de Granollers Glòria Giménez. Va ser incrustada la nit següent al tancament del Bar La Gamba, al qual l’artista estava lligada per vincles familiars. Mesos després la peça va desaparèixer i, en el lloc que ocupava, s’hi va enganxar un cartell de reclam. Es va torna a incrustar l’any 1995. Ara en el local hi funciona un altre establiment de restauració.

Gloria Giménez Carrillo (Granollers, 1969) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. En la seva pràctica artística, basada en l’intercanvi de disciplines i llenguatges, utilitza de manera recurrent aspectes relacionats amb la quotidianitat i la gestió domèstica. La disfressa, el camuflatge i la repetició del treball domèstic són alguns dels seus recursos habituals.